Mac

DET HEMMELIGE VÅBEN FOR BANNERANNONCØRER

AdMechanic hjælper dig med at spare banneromkostninger, eksekvere hurtigere og måle performance som aldrig før

Taketour_button
 

CMS TIL FLASH BANNER KAMPAGNER

AdMechanic minimerer omkostninger til bannerkampagner med op til 80% og forbedrer time to market fra dage til sekunder. Du kan komme i gang hurtigt og sikkert, da vores værktøj er kompatibelt med flash bannere fra alle bureauer.
Se videoen

We use amazon

Amazonss3logo

 

KUNDECITATER

Dea Volck Truelsen, Projektleder, Politiken SPOT
"Vi er meget begejstrede for samarbejdet med Admechanic. Som del af JP/Politikens Hus gør vi brug af alle huset online medier og med deals der skifter dagligt har vi i Admechanic fundet et værktøj til at automatisere og formindske udgifter til flashbannerproduktionen væsentligt. Fleksibiliteten i at kunne rette i budskabet i realtime er også væsentlig for os. Admechanic er altid lydhøre over for optimeringstiltag, der sikrer en lettere brug af værktøjet og deres service har været upåklagelig. Vi er derfor meget tilfredse med samarbejdet."
Lene Semberlund, Projektleder, RelationshusetGecco
"AdMechanic er realtime annoncering og sikkerheden for, at få fuldt udbytte af den medieplads, der er betalt for.Vi havde en konkret udfordring med et hurtigt voksende koncept, hvor behovet for daglige variationer i budskaber eskalerede i takt med mediefrekvensen – en proces, der på manuel basis nærmede sig uoverskueligt. Vi er mødt af stor fleksibilitet i både løsning og service, hvor vi ved flere lejligheder har fået skræddersyet udvidelser til løsningen. Hjælpen kommer proaktivt og særdeles effektivt."
Morten Larsen, Manager, Corporate Relations, WWF
"Med AdMechanic har vi fået løst flaskehalsene omkring opdatering og økonomi, der er blevet væsentligt forbedret. Der er ingen tvivl om at vi til enhver tid kan anbefale det til andre."
Kim Skytte Graae, tidl. formand, Københavns Delebiler
"Det var vigtigt for os at kunne teste en lang række budskaber, så billigt og effektivt som muligt med display markedsføring. Med AdMechanic var det muligt for os at afprøve mere end 12 forskellige budskaber uden merudgifter og samtidig kunne vi justere budskaberne, mens kampagnen var online. AdMechanic gjorde det muligt at kommer helt tæt på vores målgruppe og de budskaber de reagerer på."

Trusted by

Wwf_40x60

Jppol_150x27

Relhusgekko_150x9

 

WORKFLOW

 

1. UPLOAD DIT SWF BANNER

Fra hvilketsomhelst bureau
Flashden 48_48

2. UDSKIFT INDHOLDET

Opdater tekster og billeder. Alle kan gøre det.
Pie

3. PUBLICER ÆNDRINGERNE

Få opdateringer online på få sekunder
Screen_globe